Serralleria tècnica, més enllà de la serralleria tradicional

Passió per la feina ben feta

A Farga fa més de 50 anys que som serrallers i sempre hem tingut un compromís amb la qualitat. Durant tots aquests anys la nostra filosofia de treball s’ha basat en el rigor de les feines ben fetes, en la millora constant dels nostres acabats i el tracte professional amb els nostres clients.

Per això proporcionem un servei tècnic suplementari amb ajudes o assessoraments específics per a professionals, desenvolupem els detalls tècnics amb CAD, realitzant 3Ds si son necessaris o elaborem mostres a escala real. El nostre equip és qualificat i capaç de desenvolupar les millors solucions tant tècniques com estètiques perquè som dissenyadors creatius i únics.

A la nostra serralleria realitzem qualsevol encàrrec amb ferro, acer inoxidable i d’altres metalls. Col·laborem també amb empreses externes especialitzades, per donar-vos un servei acurat en tall làser, corbats específics, acabats especials o enginyeries que ens recolzen per desenvolupar qualsevol projecte

Des de l’any 1966, Farga esdevé la primera empresa del país en fabricar i instal·lar tancaments d’alumini, des d’aleshores hem treballat amb perfils d’alumini en tot tipus de façanes i tancaments, sempre ens hem recolzat en marques que donin les màximes prestacions i garanties als nostres clients com Reynaers, o .

Tot i que el més important d’un tancament no és solament la qualitat del perfil: Una fabricació i una col·locació curoses són clau per evitar fuites tèrmiques, entrades d’aigua o caigudes de marcs entre d’altres.