Instal·lacions comercials, perquè triar Farga?

Experiència, professionalitat, disseny i creativitat

Des de fa 40 anys dissenyem i realitzem espais comercials de qualsevol tipus, des de grans espais comercials, franquícies fins a petites botigues de barri. Gràcies al nostre equip humà format per interioristes especialistes en disseny comercial i amb el know-how dels nostres socis internacionals, a Farga, li oferim un servei global perquè el seu negoci comercial sigui atractiu i generi una experiència de compra excel·lent.

Ens adaptem al teu pressupost. Fem pressuposts tancats i sense compromisos, ens fem càrrec de tots els plànols i del disseny si s’executa el projecte. Sense sorpreses desagradables d’última hora, som seriosos.

Treballem només amb grans marques d’equipaments i sistemes que tenen continuïtat i així podem oferir garanties de trobar peces de recanvi ràpidament o fer possibles ampliacions fins i tot al cap dels anys.

Servei post venda de proximitat, podem reparar o arranjar qualsevol moble que subministrem, molt ràpidament i al cost mínim ja que ens teniu a Andorra.

Treballem amb la màxima celeritat, des del projecte fins al lliurament de la botiga o mobiliari. Fent des del “claus en mà” gestionant tots els industrials amb els nostres plànols propis o aliens, o el simple subministre de mobiliari comercial o ferratges, et solucionem els permisos si cal i els muntadors son propis i curosos. Podem fabricar mobiliari especialitzat ràpidament al nostre taller o fins i tot muntatge de franquícies amb els nostres socis internacionals a preus molt competitius. A banda, podem personalitzar qualsevol consumible a través de la nostra botiga decoSHOP. Coneixem el país i les seves necessitats. També podem fer-vos un assessorament directe i gratuït de la realitat comercial d'Andorra i de les possibilitats de bastir un nou comerç.